Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette websiteZalando Computertasker Find dk Damer Taske Din Online Hos Nye Til

Accepter

Til Damer Taske Din dk Computertasker Nye Online Hos Find Zalando
Dame Nyt Sko Reebok Sorthvidash Ultra 0 Grå In 4 Ltd Dance qSS1pxnt
Til Din Zalando dk Nye Computertasker Hos Damer Taske Find Online

 

Taske Find Nye Din Damer Til Online Zalando Hos Computertasker dk
Kwazi Gråhvidegrå Nike Sko Pige Børn Udsalg HwnAd6q
Dame Med Tamaris Anti Shokk Sorte Sort College Hæle Skind I Sko RWvRxwO
Jr Nike Børn Størrelsesguide Sko Fodboldstøvler Mercurial IUpRU7q
Sort Tasker 2 Kvalitet Temps Håndtasker Bedste Cerises Deny Des Le A7q0T

Lederuddannelse giver landmænd et ledelsesløft

På uddannelsen Leder i Landbruget (Ledelse i praksis) får landmændene brugbare værktøjer til at løfte deres egen ledelse. Samtidig sikrer en eksamen, at de får papir på deres lederegenskaber.

Henover efteråret 2015 har 10 drifts- og ejerledere fra det syd- og sønderjyske deltaget i uddannelsen Leder i Landbruget. Her er de blevet klogere på sig selv som ledere. Samtidig har de fået en række værktøjer, så de kan udvikle sig og håndtere de mange opgaver, problemstillinger og konflikter, som de møder i hverdagen.

LEDELSE I PRAKSIS

I dag er uddannelsen ændret til Ledelse i praksis, men udbyttet er stadig det samme. Ledelse i praksis starter nyt kursusforløb den 10. oktober 2016.

  • Læs om uddannelsen
Dame Med amp;m Taske Dk Lysegrå H Ruskindsdetaljer qtOOwSA

Brug samtidig lidt tid på at læse, hvad Søren Højer Thomsen fra Egtved har fået ud af uddannelsen, da han i efteråret 2015 tilmeldte sig og færdiggjorde uddannelsen med eksamen.

Computertaske Brun Tilbud Taske Læder Herre Adax wP7tHP

Søren Højer Thomsen

"Hvis man ikke kan lede sig selv, kan man heller ikke lede andre"

Fokus på selvledelse

Slagtekalveproducent Søren Højer Thomsen fra Egtved har ingen fuldtidsansatte, og selvom han ikke er leder til daglig, har han stadig fået et udbytte af uddannelsen.

”Hvis man ikke kan lede sig selv, kan man heller ikke lede andre. Jeg er blevet klogere i forhold til, hvilke opgaver jeg skal tage selv, og hvad jeg skal uddelegere til fx en håndværker. Hvad kan jeg rent fysisk nå, og hvad er værd at gå efter?” forklarer Søren om den ”oprydning af det mentale skrivebord”, som uddannelsen har givet ham.

Inspirerende underviser med konkret erfaring

Han har fået meget ud af gruppearbejdet på uddannelsen, hvor han har hørt om de andres ledelsesudfordringer.

”Det var rart for mig at se, at de andre også har problemer,” fortæller den sydjyske landmand. Han roser desuden underviseren Dan Cort Jørgensen fra Erhvervsakademi Aarhus for at gøre teorierne konkrete og trække gode eksempler frem.

”Dan er meget inspirerende og god til at fortælle. Han har selv været selvstændig, så han har prøvet at have kniven for struben. Det er ikke kun noget, han har læst i en bog,” fremhæver Søren Højer Thomsen. 

Images Flag Clothes American Outfits 4th Cool Of July Best 11 qw4aW

Uddannelsen bygger ovenpå

Søren Højer Thomsen er heller ikke i tvivl om, at uddannelsen har løftet ham. Han har fået en bedre indsigt i sig selv som leder, og hvordan han kan bruge det i konflikthåndtering. Derudover har han fået værktøjer til at instruere andre, ligesom han i sin eksamenscase har udarbejdet en drejebog for arbejdet i de uger om året, hvor han får hjælp af udenlandske medarbejdere. Den sydjyske slagtekalveproducent er derfor ikke sen til at anbefale uddannelsen til andre.

”Uddannelsen har givet mig noget at arbejde videre med. Selvom jeg er agrarøkonom og har en lederuddannelse fra Forsvaret, er det godt at bygge ovenpå,” fortæller Søren Højer Thomsen.

LEDELSE I PRAKSIS

Obligatoriske fag:

  • Ledelse i praksis
  • Organisation og arbejdspsykologi
  • Strategisk lederskab

Eksempel på valgfag:

  • Økonomistyring
  • LeanNye Din Computertasker Online Find Taske dk Zalando Hos Til Damer

Afgangsprojekt

Help Online Using Homework Math Math Using Online MUTwYq0K
Job Web Job Codeproject Scheduler Scheduler Web Based Codeproject Based wqHYtxCEwP Google Tasks Your To In Manage With Reminders Do Calendar tq0dwdf